Frequently Asked Questions

 

 

 

Bezorgen

IS MIJN BESTELLING AL VERZONDEN?

Zodra jouw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment wordt jouw bestelling bezorgd binnen door ons aangegeven tijdslijn.

 

IK HEB EEN KAPOT ARTIKEL ONTVANGEN

We streven ernaar al onze klanten top kwaliteit te bezorgen. Mocht er iets niet in orde zijn met je bestelling, neem dan direct contact met ons op via email contactnl@dungarees-online.com of bel met +44 161 973 2083

We willen je vragen zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat er mis met jouw bestelling, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

We zullen het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

 

IK HEB EEN VERKEERD ARTIKEL ONTVANGEN IN MIJN BESTELLING<

Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan direct contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083

 

ER ONTBREEKT EEN ARTIKEL IN MIJN BESTELLING

Als er een artikel ontbreekt, neem dan direct contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083

 

INTERNATIONALE BEZORG INFORMATIE

Internationale verzending vindt plaats tegen een vast tarief, onafhankelijk van het gewicht of het aantal artikelen in een pakket

Het is mogelijk bij een internationale verzending mogelijk om jouw pakket te volgen.

Een overzicht van de verzendtijden en – kosten is beschikbaar op onze website.

In het land van bestemming kan importbelasting over het pakket worden geheven. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger. Wij hebben geen invloed op deze kosten en hebben geen inzicht in de hoogte hiervan. De importbelasting wisselt van land tot land; voor meer informatie kun je contact opnemen met de lokale belastingdienst.

Wanneer je niet thuis bent als het pakket wordt bezorgd, zal de bezorger een kaart achterlaten met instructies waar het pakket op te halen.

Wanneer je pakket naar een Frans adres is gestuurd, en je bent niet thuis, is het waarschijnlijk dat je het pakket kunt ophalen bij het lokale postkantoor.

 

WORDT ER IMPORTBELASTING GEHEVEN OVER MIJN PAKKET?

In het land van bestemming kan importbelasting over het pakket worden geheven. Deze kosten zijn voor rekening van de ontvanger. Wij hebben geen invloed op deze kosten en hebben geen inzicht in de hoogte hiervan. De importbelasting wisselt van land tot land; voor meer informatie kun je contact opnemen met de lokale belastingdienst.

 

NIEt-EU BTW

In onze prijzen, voor klanten buiten de EU, is geen BTW opgenomen

 

LEVEREN JULLIE OP MIJN WERKADRES?

We kunnen jouw bestelling bezorgen op jouw woonadres, werkadres of elke adres dat je aangeeft. We bezorgen echter niet op een postbus vanwege veiligheidsdoeleinden.

Als je de aangeeft jouw bestelling op je werk te willen ontvangen, moet je er wel zeker van zijn dat er iemand aanwezig is. De bezorger levert het namelijk af op plaats en niet aan een persoon.

 

 

 

Retourneren

RETOURNEREN EN RUILEN

We zijn blij binnen 30 dagen na ontvangst terug te betalen of ruilen producten (voor een andere maat).

Helaas, we zijn niet in staat om uitwisselingen te verwerken voor een ander product.

Om uw bestelling te retourneren neem dan contact met ons op contactnl@dungarees-online.com

 

MIJN RETOURZENDING IS AFGEHANDELD, MAAR DE VERZENDKOSTEN ZIJN NIET VERGOED

We storten het bedrag dat je betaald hebt voor de artikelen terug, echter de kosten van verzending zijn voor rekening van de koper. Uitzondering zijn bestellingen die geannuleerd zijn binnen de “Verkoop op afstand” regelgeving of wanneer de bestelling de kapotte artikelen bevatte.

 

ER IS EEN VERKEERD BEDRAG TERUGGESTORT

Onze excuses dat we een fout hebben gemaakt bij jouw retourzending.  Neem contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com) en we zullen het zo snel mogelijk oplossen.

Let op: het kan zijn dat de verzendkosten niet zijn meegenomen in de terugstorting. Verzendkosten worden namelijk alleen vergoed bij annuleringen binnen “Verkoop op afstand” regelgeving of wanneer de bestelling kapotte artikelen bevatte.

 

HEBBEN JULLIE MIJN RETOURZENDING ONTVANGEN?

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com)


MIJN RETOURZENDING IS VERKEERD VERWERKT

Onze excuses dat we een fout hebben gemaakt bij jouw retourzending.  Neem contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083 en we zullen het zo snel mogelijk oplossen.

 

 

 

Winkelen

HOE KAN IK EEN PRODUCT ZOEKEN?

Er zijn meerdere mogelijkheden om naar een product te zoeken op onze website.

De meeste gemakkelijk manier is om te browsen door de keuzemogelijkheden bovenaan het scherm. Vervolgens kun je jouw keuze verfijnen door op prijs, kleur of leverancier te klikken.

Als je precies weet wat je wilt, kunt je gebruik van de zoek optie boven aan het scherm.

Als je hebt gevonden wat je zocht, kies je de juiste maat en voeg je het toe aan jouw winkelmandje. Vervolgens volg je de instructies om je betalings- en bezorggegevens in te vullen.

 

HEBBEN JULLIE EEN CATALOGUS WAARUIT IK IETS KAN UITZOEKEN?

Omdat we ons aanbod van tuinbroeken steeds verversen, is het alleen mogelijk om online de tuinbroeken te bekijken. Dit geeft je wel de mogelijkheid om jouw tuinbroek 24 uur per dag, 7 dagen per week te kopen.

Bij ons hoef je geen zorgen te maken over de veiligheid van onze site. Voor jouw en onze veiligheid investeren we tijd en geld om ervoor te zorgen dat onze systemen en software veilig zijn.

 

Moet IK ACCOUNT AANMAKEN OP BIJ JULLIE TE WINKELEN?

Het simpele antwoord is: Nee.

Het aanmaken van een account is echter wel handig als je in toekomst vaker gebruik wil maken van onze site. Je hoeft dan niet meer jouw persoonlijke informatie in te vullen. 

 

HEBBEN JULLIE EEN MAATGIDS?

We willen voorkomen dat je dat een artikel koopt dat niet goed past, om deze reden hebben we uitgebreid gekeken naar een juiste maatvoering.

Elk product heeft zijn eigen maatgids in de vorm van een drop-down menu op de product pagina. In dit drop-down menu kun je beschikbare maten met de bijbehorende afmetingen kiezen. In de product-omschrijving wordt ook aangegeven welke pasvorm het artikel heeft (bijvoorbeeld baggy of regular fit)

We raden je aan, om bij kiezen van de juiste maat tuinbroek, uit te gaan van jouw normale spijkerbroekmaat.

Er is ook een speciale pagina genaamd Maatgids waar de maatvoering in verschillende landen wordt vergeleken.

 

IK HEB EEN KORTINGSCODE. HOE KAN IK MIJN KORTING VERZILVEREN?

Vul de code in het daarvoor bestemde veld in en klik op “gebruik kortingscode”.

De code kan niet achteraf aan een bestelling worden toegevoegd (afhankelijk van de kortingscode kun je de kortingscode gebruiken bij een volgende bestelling).

Er kan slechts 1 kortingsactie worden ingewisseld per bestelling.

Lees altijd de voorwaarden die behoren bij de kortingscode.

 

KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF NNULEREN?

Als je een wijziging wilt aanbrengen nadat je de bestelling hebt geplaatst (bijv. om de kleur/maat te wijzigen), neem dan contact met ons op via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083.

Conform de UK Verkoop op afstand wetgeving, heb je het recht om binnen 14 werkdagen na het ontvangen van jouw bestelling, deze te annuleren.

 

HOE ANNULEER IN MIJN BESTELLING?

Conform de UK “Verkoop of afstand” regelgeving heb je recht om jouw bestelling te annuleren. Annuleringsverzoeken dienen worden gemaild, onder vermelding van je bestellingsnummer, binnen 14 dagen naar contactnl@dungarees-online.com.

Nadat je jouw bestelling hebt geannuleerd, dienen de producten in originele staat te worden geretourneerd. Geretourneerde artikelen blijven jouw verantwoordelijkheid totdat wij ze ontvangen hebben. We raden je aan om gebruik te maken van een verzendservice die jouw kosten vergoed, mocht het pakket kwijt raken.

De kleding dient in originele staat te worden geretourneerd inclusief alle labels die aan het artikel vastzitten.

 

WANNEER EEN ARTIKEL IS UITVERKOCHT, KOMT DEZE OP LATER TIJDSTIP OPNIEUW BINNEN?

Tuinbroeken Online heeft als doel om onze collectie zo nieuw en trendy als mogelijk te houden. Dit betekent dat we niet alle productlijnen opnieuw opnemen in onze collectie. We hebben wel een basiscollectie die regelmatig wordt bijgevuld. Als een artikel niet beschikbaar is in jouw maat, kun je het beste contact met ons opnemen via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 161 973 2083. We laten je dan weten op het artikel opnieuw binnen komt of we zoeken naar een soortgelijk artikel.

 

 

 

 

Technisch

IK HEB MET PROBLEMEN MET HET GEBRUIK VAN JULLIE WEBSITE/ MET AANKOPEN VIA JULLIE WEBSITE

Mocht je problemen ondervinden bij het gebruiken van onze website, raden we je aan om te checken dat je de laatste versie gebruikt van jouw operating-systeem.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden, kun je het beste contact met ons opnemen via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083 

 

IK KAN NIET INLOGGEN

Om gebruik te maken van je account, dien je in te loggen. Gebruik altijd het emailadres en wachtwoord dat je gebruikt hebt toen je jezelf registreerde bij ons.

Als je wachtwoord niet meer weet, vul dan je emailadres in het “Wachtwoord vergeten” veld en we sturen je wachtwoord toe.

 

IK ONTVANG JULLIE NIEUWSBRIEF NIET

Mocht je de e-mails nog steeds niet ontvangen, is het waarschijnlijk dat je niet op de mailinglist staat. Email ons op contactnl@dungarees-online.com en we zullen je toevoegen. 

 

IS HET VEILIG OM ONLINE TE BESTELLEN?

100% Beveiligd winkelen bij Tuinbroeken Online

Tuinbroeken Online neemt de veiligheid van haar klanten serieus. We realiseren ons dat het, zeker voor klanten die voor het eerste kopen, vertrouwen vraagt om hun credit card details door te geven.

Om deze reden hebben wij meerdere veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van jouw credit card en persoonlijke gegevens te garanderen.

256 bit SSL Encryptie & PCI Compliant

Wij hebben een 256 bit SSL veiligheids certificaat geïnstalleerd op onze website. Dit certificaat waarborgt dat alle digitale informatie, van en naar onze website, volgens de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden wordt gecodeerd. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van alle credit card en persoonlijke gegevens garanderen.

 

IK HEB EEN ARTIKEL GEZIEN, MAAR HET LIJKT ALSOF DIT ARTIKEL NIET MEER AANGEBODEN WORDT

Tuinbroeken Online heeft als doel om onze collectie zo nieuw en trendy mogelijk te houden. Dit betekent dat we niet alle product-lijnen opnieuw opnemen in onze collectie. We hebben wel een basiscollectie die regelmatig wordt bijgevuld. Als een artikel niet beschikbaar is in jouw maat, kun je het beste contact met ons opnemen via email (contactnl@dungarees-online.com) of bel met +44 161 973 2083. We laten je dan weten op het artikel nog binnen komt of we zoeken naar een soortgelijk artikel.